Продукти Плугове Култиватори Брани Други

Брани

Дискови брани MASS - топ качество на отлични цени

 

Фирма Агростил ООД предлага богат избор от дискови брани с марка MASS, които са идеални за обработка на стърнища, както и за обработка на почвата преди сеитба и след жътва. 

Нашите дискови брани се характеризират с висока скорост на работа и са идеални за фермерите, които желаят перфектно функциониране и ефективност в един единствен прибор.

Когато избирате вашите брани е важно да ги съобразите спрямо мощността на трактора и работната ширина, за да бъдете сигурни, че ще получите по-голяма ефективност и качество на работа. Предлаганите дискови брани MASS са подходящи за трактори с мощност от 50 до 300к.с., а работната ширина варира от 200 до 600см. Също спрямо модела зависят и броя работни тела, които са между 16 и 48, както и теглото на браните между 700 и 6000 кг.
Този прикачен инвентар може да се свърже към трактора чрез 3-точково захващане.

Всички модели дискови брани с марка MASS притежават здрави пружини, които защитават дисковете от претоварване.
Отличният дизайн и перфектното копиране на повърхността на полето спомагат за безпроблемната обработка на почвата дори и при най-тежките почвени условия без това да се отрази на разхода на гориво.

При нас ще откриете различни видове дискови брани на отлични цени, които намират приложение в зърнопроизводството, лозарството, овощарството и зеленчукопроизводството

Дискови брани MASS осигуряват на фермерите:

Избирайки дискови брани MASS, земеделските производители получават перфектно дискуване на стърнища, както и за обработка на почвата преди сеитба и след жътва.