Продукти Плугове Култиватори Брани Други

Култиватори

Култиватори MASS - бързо и ефективно култивиране

 

Опитните земеделци знаят, че тайната на добрата реколта се крие в отличната обработка на почвата. Техни незаменими помощници са култиваторите, с които безпроблемно се осъществява така важната предсеитбена обработка на земята.
Именно за това все повече земеделци избират култиватори MASS, с които работата е в пъти по-бърза, лесна и ефективна. Култиваторите са изключително здрави, с висока скорост на работа и висока ефективност при оран.

Предлаганите от нас култиватори са изработени с висококачествена и здрава рама, а частите, които са подложени на голяма натоварване и износване са изработени от специална стомана и са допълнително обработени и преминали стриктна термична обработка. В зависимост от модела са снабдени с различни видове защити – пружинна или срязващ болт, както и адаптация за плитка или смесваща култивация.
Предлаганите култиватори MASS са подходящи за трактори с мощност от 60 до 300 к.с., работна ширина 200 до 700 см, брой органи от 9 до 35 и тегло то 200 до 1670 кг. Този прикачен инвентар може да се свърже с трактора посредством 3 точково захващане.

При нас ще откриете различни видове култиватори на отлични цени, които намират приложение в зърнопроизводството, лозарството, овощарството и зеленчукопроизводството. 

Култиватори MASS осигуряват на фермерите:

Избирайки култиватори MASS, земеделските производители получават перфектно разорана и аерирана почва готова за сеитбения процес.