Новини

MASS на Бата Агро Пролет 2016

29 Март 2016

За пореден път град Стара Загора бе домакин на успешно състоялото се от 8 до 12.03 специализирано изложение на аграрна техника Бата Агро Пролет 2016. В него взеха участие над 140 фирми от цялата страна. 

За фирма Агростил ООД, представяща своята запазена марка MASS бе истинско удоволствие да бъде част от това успешно изложение, на което имаше възможност да се срещне и да консултира свои настоящи и бъдещи клиенти.

На щанда на MASS бе представен целия прикачен инвентар част от каталога на марката. Бяха обособени няколко зони, в които бяха представени различни модели плугове – навесни, обръщателни, конвенционални, олекотени и лозарски, култиватори, чизели и дискови брани.
На фокус на изложението бяха изключително здравите и качествени плугове, с които обработката на почвата е в пъти по-лесна, бърза и ефективна. Огромен интерес предизвикаха и култиваторите MASS със своето без компромисно качество.

За екипа на MASS участието на Бата Агро Пролет 2016 бе изключително полезно, тъй като не само имахме възможност да презентираме нашия висококачествен прикачен инвентар, но и да спечелим нови клиенти и партньори. 

Отправяме нашите искрени благодарности към всички, които посетиха нашия щанд!