Новини

MASS на Бата Агро 2016 - Есен

16 Август 2016


Всички големи фирми, земеделски производители и търговци ще се срещнат отново на международното селскостопанско изложение Бата Агро 2016 – Есен, което ще се проведе от 30 август до 3 септември 2016 година. Град Стара Загора отново ще бъде домакин на това събитие, на което ще бъдат представени някои от водещите марки земеделска техника.
С всяко следващо издание изложението се радва на все по-голям интерес, като доказателство за това са и заявилите участие над 160 фирми почти месец преди началото му.

Фирма Агростил ООД, представяща своята запазена марка MASS също ще бъде сред участниците на Бата Агро 2016 – Есен. На нашия щанд ще бъде изложен целия арсенал от прикачна земеделска техника от каталога ни с марка MASS. В няколко зони ще бъдат обособени различните модели плугове (обръщателни, навесни, конвенционални, олекотени и лозарски), култиватори, дискови брани и каменотрошачки.

На място нашият екип ще бъде в готовност да предостави нужната информация на клиентите относно техническите характеристики, качествата, производството и цените на предлаганите плугове.

От 30.08 до 3.09.2016 година в продължение на 5 дни от 9 до 18ч на летището в Стара Загора, ние от фирма Агростил ООД ще ви очакваме на щандa на MASS - W30 на есенното изложение на Бата Агро 2016.