Новини

АГРОСТИЛ ООД – гаранция за стил и изключително високо качество

9 Ноември 2016

Здрава и конкурентна прикачна техника с марката MASS


Основната дейност на фирма АГРОСТИЛ ООД е производство и доставка на висококачествена селскостопанска прикачна техника. Земеделските производители от Европа са добре запознати с фирмата и това е причината тя неведнъж да обира овациите на международни изложения. Агростил има амбицията непрекъснато да усъвършенства своите модели, за да бъде еталон и да диктува тенденциите при производството на прикачна техника. Към този момент сред многообразието на земеделска техника, компания Агростил е основен конкурент на много производители в бранша, като създава сегмент от безкомпромисни решения за всеки земеделски производител.

 

На БАТА АГРО Есен 2016 една от най-иновативните фирми на българския пазар Агростил представи своето многообразие прикачен инвентар. Основната им марка MASS доказа своя авторитет сред земеделските производители в България и спечели заслужено техния интерес с атрактивните си технологични решения. Специално за събитието пристигна Халид Юнлу, собственик на фирма Юнлузираат - Турция и Агростил ООД.

 

Халид ЮнлуХалид Юнлу, собственик на фирма Юнлузираат - Турция и Агростил ООД: „Радвам се, че прикачният инвентар, предлаган в България от Агростил, намира все по-голямо място в стопанствата на земеделските производители. Пазарният ни дял в Турция е около 65-70%, като целите ни в момента са насочени към европейските пазари. Продуктите ни са качествени и постоянно ги усъвършенстваме, за да са адаптивни към настъпващото през последните години засушаване. Те са здрави, надеждни, изработени от висококачествени материали, което им осигурява дълъг експлоатационен живот. Те са пригодени за всякакви условия на работа и се предлагат на една много добра цена.”

 

Какво прави Агростил толкова специална – безспорно отличното качество на произвежданата техника и голямото разнообразие от предложения за селскостопанския бранш.

 

Айдоган СаргънАйдоган Саргън, управител на Агростил ООД:Изключително голям интерес има към плуговете, по-специално към обръщателните модели, които са с редица новости и конструктивни подобрения, възможности и иновации. Новите ни продукти, като дисковите брани и стърнищните култиватори, стават все по-популярни. Това са машини от нов тип със самостоятелни работни органи и ще се наложат на българския пазар. В скоро време ще ги доставим в регионалните ни бази, при нашите дистрибутори и клиентите ни ще могат да се запознаят с тях.

 

Основен акцент в каталога с продукти на фирмата са плуговете в различните им модификации.
Обръщателните плугове MASS се предлагат с хидравлично и механично регулиране на захвата, с нонстоп защита. Според конкретния модел броят на корпусите им също е различен. При навесните те са от 2 до 6, а за полунавесните модели от 7 до 12 тела. Всеки корпус е различна работната ширина, която е от 30 до 45 см. Дълбочината при оран, до която достигат плуговете е до 40 см, като за целта е необходима за навесните модели теглителна мощност от 90 до 240 к.с., а за полунавесните модели 210 до 500 к.с.
Конвенционалните плугове MASS се произвеждат с механично и хидравлично регулиране на захвата, с нонстоп защита и с работни тела от 3 до 10 броя. В зависимост от съответния модел и броя работни органи, необходимата мощ при теглене варира от 70 до 240 конски сили.
Олекотените плугове MASS се предлагат с тела от 2 до 5 корпуса с различни работни ширини и извършват оран на дълбочина до 35 см. За отличната работа на този вид плугове е желателно да се ползват трактори с мощност от 40 до 140 к.с.


Агростил разполага и със специални лозарски плугове, за обработка на лозовите масиви. Произвеждат се в различни модели с механично и с хидравлично регулиране и така нареченият Ве модел. Моделите лозарските плугове с хидравлично и механично отклоняваща се секция се предлагат с 4, 5 и 6 работни тела, а необходимата мощ е между 35 и 90 к.с.

 

Боян БорисовБоян Борисов, представител на Агро Бул Сервиз ООД, дистрибутор на марката MASS, с. Обнова: „Доволни сме от партньорството си с Агростил. С голяма отзивчивост и разбиране отговарят на проблемите ни, ако има такива, на заявките ни за машини, резервни части и наличности, които трябва да се поддържат. Плуговете MASS са доста добре познати на много български фермери, понеже се продават от близо 15 години на нашия пазар. Конструирани са така, че да са пригодни за българските условия, качеството на оран е много добро, както и в ценово изражение. Резервните части за тях са също на много добра цена. Плуговете са предвидени така, че се заменят периодично само някои от компонентите. По този начин се спестяват пари от цели детайли.“

 

Селскостопанските производители добре познават Агростил заради висококачествените й дискови брани MASS със самостоятелни органи. Те се произвеждат в два основни вида - с хидравличен валяк и без валяк. Тяхната работната ширина е от 2 до 4 м, а при обработка на земята достигат до 20 см дълбочина. Браните без валяк са с тегло от 930 до 1 730 кг, а моделите с хидравличен валяк достигат до 2 120 кг.
Клиентите могат да си изберат от богатия каталог на Агростил и различни модели култиватори MASS. Предлагат се култиватори с вертикални пружини, с работна ширина от 2 до е м, както и стандартни, при които работната ширина е от 2 до 7 м. Дълбочината при обработка на земята е от 20 до 24 см. Два са основните видове стърнищните култиватори: с пружини и с болтова защита. Трактори с мощност от 50 до 500 конски сили безпроблемно биха теглили тази прикачна техника Агростил.

 

Фирма Агростил ООД гарантира безупречен сервиз и разполага с висококвалифициран екип, ситуиран в базите на фирмата в цялата страна. Техниката с марката, предлагана от Агростил, е с много добро съотношение цена-качество. „Стремим се да отговорим на очакванията на всички фермери, на тези с по-малки стопанства и такива, на които обработваемите площи са по-големи. Всеки може да намери подходящ инвентар за оборудване на агропарка си“, допълни управителят на Агростил ООД Айдоган Саргън.


Изтоник: http://agrocompass.bg