Новини

Плуговете MASS – акцент на щанда на Агростил на БАТА АГРО

26 Август 2016

Агростил ООД е с основна дейност производство и търговия на качествена селскостопанска техника, която печели доверието на земеделските производители.

Централната производствена база на фирмата е ситуирана в гр. Стара Загора, Новозагорско шосе, където могат да намерят разнообразие от прикачен инвентар, разработен в различни модели и с технически характеристики според нуждите на клиентите.

Все по-голяма популярност набират обръщателните плугове MASS, които се предлагат с различна конфигурация на работните тела - от 2, 3 до 3 плюс 1, 4 плюс 1 и 5 плюс 1.

Голямо е разнообразието на предлаганите от Агростил конвенционални плугове MASS, които се предлагат с различна конфигурация на работните тела от 2, 3 до 3 плюс 1, 4 плюс 1 и 5 плюс 1.

При предсеитбените модели работните тела са от 8 до 10.
В допълнение компанията предлага и олекотени плугове с по два, три, четири и пет плужни тела, както и плугове за лозарството.

Широк избор имат земеделците и при избора на дискови брани от 2 метра до 4 метра - с хидравличен валяк и без валяк, култиватори от 1,5 метра до 4 метра - стандартни и с вертикални пружини, сгъваеми култиватори от 4 до 7м, чизели, продълбочители от 1,5 метра до 4,6 метра.

Атрактивното представяне на Агростил на БАТА АГРО Есен ще бъде на щанд W30.

За повече информация посетете сайта ни www.mass.bg 

Източник:
AGRO.BG