Новини

Здравина и сила от Агростил на АГРА 2017

Ако специализираните селскостопански изложения се възприемат като витрина на най-модерната и иновативна техника, то със сигурност фирма Агростил се вписва в тях по най-добрия начин. Поредното доказателство беше участието на компанията на АГРА 2017 в Пловдив, където прикачният инвентар на основния й бранд MASS заслужено провокира любопитството на земеделците. Какво прави Агростил толкова специална – несъмнено доброто качество на произвежданата техника и многообразието от предложения за селскостопанския бранш. Като хора-практици, земеделските производители оценяват по достойнство земеделския инвентар. А относно неговото производство от Агростил не си позволяват никакви компромиси. Какъв е резултатът? Здрави, надеждни машини, изработени от висококачествени материали, което им осигурява дълъг експлоатационен живот и лесна поддръжка. Те са пригодени за всякакви условия на работа и още една немаловажна подробност- предлагат се на много добра цена. Когато говорим за съотношение цена-качество, техниката MASS наистина е без конкуренция.

Силен акцент в продуктовата гама, представена от Агростил на АГРА тази година, бяха атрактивните дискови брани MASS. Те са разработени със самостоятелни пружинни органи и се предлагат в две разновидности - без валяк и с хидравличен валяк. Работната ширина на браните е от 2 до 6 м. Обработката, която извършват в зависимост от почвата, достига до 20 см дълбочина. Браните носят отличителните белези на MASS - завидна здравина, перфектна обработка, лесна поддръжка и максимално дълъг период на експлоатация.

От продуктовата гама на Агростил клиентите могат да си изберат и различни модели култиватори MASS. Стандартният модел е с работна ширина от 2 до 7 м, както и култиватори с вертикални пружини, при които работната ширина е от 2 до 4 м. Дълбочината на обработката е от 20 до 24 см. Предложенията при стърнищните култиватори са в две основни направления: с болтова защита и с пружини.Посетителите на представителния щанд на Агростил се впечатлиха и от плуговете MASS, разработени в различни модификации. Конструирани са така, че да са пригодни за българските условия, качеството на оран е много добро. Освен това резервните части за тях са винаги налични и на много добра цена. Плуговете са разработени така, че да могат да се заменят само някои от компонентите в тях, което гарантира на техниката максимално дълъг експлоатационен живот. Тази година впечатление прави специалното отношение към лозарите в лицето на лозаро - овощарски плугове MASS.

За безпроблемна обработка на лозовите масиви и овошни градини компанията разполага с лозаро – овощарски плугове, разработени в различни модели, обединени в три групи: модели с механично регулиране, модели с хидравлично регулиране и така нареченият V-модел. Обръщателните плугове MASS са с механично и хидравлично регулиране на работна ширина, с нон стоп защита. Броят на корпусите им варира от 2 до 6 за навесните модели и от 7 до 12 тела за полунавесните модели. Работната ширина варира от 30 до 45 см за всеки корпус. Плуговете могат да извършват оран на дълбочина до 40 см. Конвенционалните плугове MASS се произвеждат с брой работни тела от 3 до 10 с механично и хидравлично регулиране на захвата, с нон стоп защита. Олекотените плугове MASS се предлагат с тела от 2 до 5 корпуса с различни работни ширини и извършват оран на дълбочина до 35 см.

В допълнение на всичко това е важно да се каже, че Агростил гарантира безупречен сервиз в дилърските си бази в цялата страна.

 

Изтоничник: Агро БГ