Новини

MASS ще бъде част от БАТА АГРО 2017

9 Май 2017

Предстои най-голямото и престижно международно специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО 2017. Десетото юбилейно издание ще се проведе от 16 до 19 Май, а мястото отново е летището в град Стара Загора. Тази година на БАТА АГРО за пръв път ще има нов сектор за животновъдство, където ще вземат участие фермери и фирми, предлагащи продукти и услуги.

В другите сектори се очаква да бъдат представени новостите в бранша и най-вече около агротехниката в лицето на прикачната техника, комбайните, тракторите, оборудване за животновъдни ферми, трайни насаждения и зеленчукови стопанства. Същата така се очаква да бъде представена и богата гама от торове, семена, препарати и софтуерни продукти.

И тази година фирма Агростил ООД, представяща своя прикачен инвентар с марка MASS също ще бъде сред участниците на БАТА АГРО 2017. Очакваме ви на щанда на MASS - Е37, където ще бъде изложен целия ни арсенал от висококачествена прикачна техника в лицето на плугове (лозаро-овощарски, олекотени, обръщателни и конвенционални), дискови брани и култиватори (с вертикална пружина, стърнищен с и без пружина и сгъваем).

За нас е удоволствие да ви информираме, че за пръв път на Бата Агро 2017, MASS ще представи новото попълнение в каталога си, а именно изключително здравата и мощна 6 метрова прикачна дискова брана!

Ако имате въпроси или нужда от професионален съвет, нашият екип от специалисти с радост ще ви отговори.

Ние ще бъдем там, елате и вие на щанда на MASS - Е37 от 16 до 19 Май. Очакваме ви!