Новини

Агростил ООД и MASS отново на АГРА 2018

6 Февруари 2018

По традиция в началото на годината ще се проведете 27-та международна селскостопанска изложба АГРА 2018. Тя ще отвори врати от 21 до 25 Февруари 2018 година. Домакин и организатор на събитието отново ще бъде международния панаир Пловдив.

Безспорно АГРА се утвърди като един от престижните форуми, на които се представят всички иновации, а освен това на него имат възможност да се срещат и обменят опит всички фермери и специалисти.

След силното си представяне през миналата година на АГРА 2017, фирма Агростил ООД заедно с бранда MASS и тази година отново ще вземе участие на Международната селскостопанска изложба АГРА 2018. Очакваме ви на щанд V-7, където всички посетители ще могат да разгледат и да получат подробна информация за предлагания от нас прикачен инвентар. На изложението ще бъдат представени нашите топ модели плугове, култиватори и дискови брани MASS.
Както обикновено за нашия екип ще бъде истинско удоволствие ако можем да ви бъдем полезни като отговорим на всичките ви въпроси и ви запознаем най-подробно с предлагания от нас прикачен инвентар.

Екипът на Агростил ООД с нетърпение очакваме старта на АГРА 2018 година, за да можем отново да се срещнем с всички наши настоящи и бъдещи клиенти.

Очакваме ви на щанда V-7 от 21-25 Февруари 2018 година в Международен панаир Пловдив!