Новини

Приключи 27-мото международно селскостопанско изложение АГРА 2018, което се проведе от 21-25 Февруари 2018 година в международния панаир в Пловдив. По официални данни участие са взели близо 500 компании от над 20 държави, които представиха оборудване за прецизно земеделие, биотехнологии, инсталации за оранжерии, икономични трактори и инвентар и много други интересни технологии.


За нашия екип бе истинско удоволствие отново да бъдем част от това невероятно изложение.
Ние от фирма Агростил ООД бяхме сред участниците за втора поредна година, където представихме нашия изключително здрав и ефективен прикачен инвентар с марка MASS, който заслужено спечели симпатиите на земеделците. Благодарение на високото качество, здравината и надеждността при работа, плуговете, култиваторите и дисковите брани MASS гарантират дълъг експлоатационен живот и безпроблемна поддръжка.

Силен акцент на нашия щанд бяха обръщателните плугове, култиваторите с вертикална пружина и прикачната дискова брана, които се радваха на най-голям интерес от земеделските производители.

Нашата основна цел е да предлагаме селскостопанска техника без конкуренция спрямо цена и качество!

Нашият екип иска да изкаже специални благодарности към всички посетители, както и към организаторите на изложението, за безупречното превеждане на събитието. За нас винаги ще бъде удоволствие да бъдем част от международното селскостопанско изложение АГРА, защото имам възможност за срещи и комуникация с бъдещи клиенти и партньори.