Новини

Победителите от играта на MASS “Снимай, сподели и спечели“

12 Март 2018

Благодарим на всички участници в нашата Facebook игра, че отделиха време, за да се снимат със своя прикачен инвентар MASS и да споделят тази снимка с нас.
На случаен принцип беше изтеглен из между всички участници нашия победител - Цецко Илиев от Монтана, който спечели уикенд за двама в комплекс Брезата.


За нашия екип беше истинско удоволствие да разбере, че прикачния ни инвентар MASS се харесва и използва в чужбина. За това решихме да дадем още една допълнителна награда – почивка за двама, която спечели - Атила, гр. Зимнич (Румъния).


Почти месец след края на играта нашите двама победители получиха своите награди и се насладиха на приятен уикенд за двама в комплекс Брезата. Част от нашият екип в лицето на г-н Айдоган Саргън и г-н Сезер Мутлу също бяха в комплекса. Радостни сме, че споделихме с нашите нови приятели един наистина незабравим уикенд изпълнен с много положителни емоции.

Благодарим им за участието, както и за споделените снимки от този уикенд в комплекс Брезата, град Ардино!

Ако и ти искаш да спечелиш награда от нашите игри, харесай страницата ни във Facebook, следи за нова игра и бързо се включи в нея. Следващият късметлия може да си ти! :)