Новини

Агростил и MASS сред участниците на БАТА АГРО 2018

9 Май 2018

Отново е месец Май и отново е време за БАТА АГРО 2018. По традиция международното селскостопанско изложение ще се проведе от 15 до 18 Май 2018 на летището в град Стара Загора. Участие в него ще вземат над 200 български и чуждестранни фирми, които ще представят най-новите тенденции и технологии в агробизнеса.

Екипът на фирма Агростил, заедно със своята запазена марка MASS също ще бъде сред участниците на изложението БАТА АГРО 2018. По традиция компанията ще представи своя висококачествен прикачен инвентар на щанд Е37, където всички посетители ще могат да разгледат изключително здравите и ефективни плугове (олекотени, лозаро-овощарски, конвенционални и обръщателни), култиватори (сгъваем, с вертикална пружина, стърнищен с и без пружина) и дискови брани MASS.

При нас всички посетители ще получат подробна информация и атрактивни оферти за прикачен инвентар MASS. А освен това ще има и подаръци за наши лоялни клиенти, които ще посетят нашия щанд.

Ако имате въпроси или нужда от професионален съвет, нашият екип от специалисти с радост ще ви отговори. За нас ще бъде удоволствие да се срещнем с настоящи и бъдещи клиенти и партньори.

Ние ще бъдем там, елате и вие на щанда на MASS - Е37 от 15 до 18 Май 2018 година. Очакваме ви!