Новини

MASS ще бъде сред участниците на Международни дни на полето 2018

21 Май 2018

За пръв път в България от 5 до 7 Юни 2018 година в град Пловдив ще се проведе изложението „Международни дни на полето 2018“. Събитието е организирано в експерименталното поле на Аграрния университет в града, като основната му цел е земеделците да се запознават с всички най-модерни технологии и иновации.
Изложението ще се проведе в партньорство с Германското земеделско общество DLG International, дъщерната му фирма „DLG България“ и IFWexpo Heidelberg GmbH.

„Международни дни на полето“ предоставя още една платформа и място за срещи на фермери, дистрибутори и производители на земеделски продукти и техника. По време на изложението ще бъдат демонстрирани най-новите селскостопански техники, методи за култивиране, сортове растения и технология.
Има обособени 48 опитни полета, като част от тях за вече засети с нахут, рапица, ечемик, пшеница и грах. Отделени са 20 полета, на който ще могат да се извършват демонстрации на селскостопанска техника и прикачен инвентар.

Според организаторите участие ще вземат над 50 фирми от България, Австрия и Турция, като се очакват посетители да бъдат над 5000 души.

Фирма Агростил, представяща своя прикачен инвентар с марка MASS също ще бъде сред участниците на „Международни дни на полето България 2018“. Очакваме ви на нашия щанд, където ще можете да разгледате нашия арсенал от плугове, дискови брани и култиватори MASS. Нашите консултанти с радост ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви запознат подробно с нашите промо предложения.

Очакваме ви на щанда на MASS от 5-7 Юни 2018 година на „Международни дни на полето 2018“ в експерименталното поле на Аграрния университет!