Новини

Агростил и MASS участваха за пръв път на Международните дни на полето в Пловдив

28 Юни 2018

Фирма Агростил заедно с бранда MASS представи на Международните дни на полето в Пловдив някои от изключително здравите и ефективни машини, които предлага на българския пазар.

Първата от тях беше навесен обръщателен плуг MASS. Специфичното за него е, че се предлага с 3 до 5 тела и с хидравлично регулиране на работната ширина. Според специфичните изисквания на земеделците и полето, този плуг може да се оборудва допълнително с режещи дискове и предплужноци.
Най-голямото предимство пред всички останали плугове, което го отличава и по наше мнение прави единствен по рода си е възможността за оране в браздите и извън тях.

Вторият прикачен инвентар, представен от MASS бе култиватор за предсеитбена обработка с пружинна защита. Той е хидравлично сгъваем и според нуждите на клиентите, Агростил предлага конфигурации от 4.5 до 7 м.

Най-голям интерес предизвика 4 метровата дискова брана с пружинна защита и със самостоятелни работни органи. Тя се предлага в навесен вариант с работна ширина от 2 до 4 м, а при прикачните варианти от 4 до 6 м.

 

Източник: Agro.bg