Новини

MASS - завидно качество на оптимална цена

17 Юли 2018

 

Машините бяха представени на Международните дни на полето в Пловдив

 

Атрактивно представяне с редица презентации на техниката си направи фирма Агростил по време на Международните дни на полето в Пловдив. Брандът MASS е със заслужена репутация сред европейските фермери. Доказано фирмата постига висок стандарт със завидно качество, комбинирано с оптимална цена.

Голям интерес сред производителите предизвика дисковата брана MASS със самостоятелни работни органи. Портфолиото на Агростил предлага различни варианти от 2 до 4 м при навесните, прикачния вариант е от 4 до 6 м. Пружиниращи работни органи осигуряват допълнителна защита и идеално копират терена. Диаметърът на дисковете са 510 мм, 570 мм и 620 мм. Съответно могат да се конфигурират и с различни видове валяци; двойни, режещи и други.

Другият представен инвентар е навесен обръщателен плуг MASS с четири корпуса. Това е най-новото допълнение в сегмента, което Агростил пусна на пазара, обясни управителят на Агростил Айдоган Саргън. Най-голямото му предимството е, че позволява на трактора да се движи в браздата и извън нея. Работната ширина може да се регулира от 25 до 50 см хидравлично от трактора. Плугът може да се оборудва допълнително с режещ диск, предплужници и хидравлична защита според желанията на клиентите. Тези плугове се произвеждат от 3 до 5 корпуса и са подходящи за малки и средни стопанства.

Агростил предлага богата гама обръщателни, конвенционални, олекотени и лозаро-овощарски плугове. Основната греда при обръщателните и конвенционалните плугове е произведена в Германия. Всички технологични процеси се изпълняват под строг контрол, допълни Айдоган Саргън.

 

Агростил представи в Пловдив и култиватор с вертикални пружини за предсеитбена обработка. Той е 5- метров с хидравлично сгъване. Култиваторите с вертикални пружини се предлагат от 2 до 7 м. В момента Агростил ще произвеждат и култиватори с по-малки работни органи, които премиерно ще бъдат показани следващата година.

 

Източник: Агрокомпас