Новини

Агростил и MASS ще бъдат сред участниците на АГРА 2019

4 Февруари 2019

Отново е Февруари и отново е време за едно от значимите селскостопански събития – АГРА 2019. Откриването на 28-та международна селскостопанска изложба АГРА 2019, на която ще участват над 560 фирми, ще се проведе в периода от 20-24 Февруари на добре познатото място – международния панаир в Пловдив.

Благодарение на успеха от предишните издания, днес АГРА заслужено се нарежда сред най-големите и престижни събития, на които се представят всички иновации за агробизнеса. Изложението безспорно се утвърди като изключително ефективен и полезен форум, на който си дават среща производители, специалисти, търговци и земеделци.

За 3-та поредна година фирма Агростил ООД заедно с бранда MASS ще бъдат сред участниците на Международната селскостопанска изложба АГРА 2019, където ще представи своя висококачествен прикачен инвентар.
За всички желаещи да се запознаят с нашия екип и да получат подробна информация за предлаганите от нас плугове, култиватори и дискови брани MASS ще ви очакваме на щанд V-7. С удоволствие е отговорим на всичките ви въпроси и ще ви запознаем в детайли с предлагания от нас изключително здрав и високоефективен прикачен инвентар, а също и с нашите актуални промоционални предложения.

Ще се радваме и тази година да се срещнем с настоящи и бъдещи клиенти и партньори. С нетърпение очакваме старта на АГРА 2019 и ви очакваме на щанд V-7 от 20-24 Февруари 2019 година в Международен панаир Пловдив!