Новини

Агростил ще представи своя прикачен инвентар MASS на Бата Агро 2019

25 Април 2019

Остава по-малко от месец до старта на 12-то Специализирано изложение за земеделие Бата Агро 2019, което по традиция ще се проведе на летището в град Стара Загора от 14 до 17 Май.
Тази година организаторите са решили да внесат някои промени относно цялостната концепция и организация на изложението, като тяхна основна цел е то да бъде по-полезно и ефективно както за посетителите, така и за изложителите.

Новото през тази година ще бъде разположението на изложбените площи, които ще бъдат събрани в един правоъгълник, в чиито център ще са разположени полетата за демонстрации. По този начин ще се запази фокусът върху експонатите и демонстрациите. Също така за пръв път тази година в демонстрациите ще могат да се включат и всички фирми, предлагащи семена, торове и препарати за растителна защита.

Има още една новост, която касае и посетители, които от тази година ще трябва да се регистрират онлайн или на място в деня на посещението, като входа и изхода ще бъдат на едно място.

За поредна година екипът на Агростил, заедно със своята запазена марка MASS ще бъдат сред участниците на най-голямото изложение за земеделие в България - Бата Агро 2019. На своя щанд B1-4, компанията ще изложи своя арсенал от висококачествен прикачен инвентар – плугове (олекотени, лозаро-овощарски, конвенционални и обръщателни), култиватори (сгъваем, с вертикална пружина, стърнищен с и без пружина) и дискови брани MASS.
С удоволствие ще отговорим на всички въпроси, ще консултираме всеки посетител, който се интересува от нашия прикачен инвентар и при желание ще предложим атрактивни оферти.
Както винаги за нас ще бъде истинско удоволствие да се срещнем с настоящи и бъдещи клиенти и партньори.

Ние ще бъдем там, елате и вие на щанда на MASS - B1-4 от 14 до 17 Май 2019 година.
Очакваме ви!