Новини

Успешно участие и висок интерес към MASS на АГРА 2020

28 Февруари 2020

Приключи международно селскостопанско изложение АГРА 2020, което се проведе от 19-23 Февруари 2020 година в международния панаир в Пловдив. По официални данни участие са взели близо 650 компании от над 30 държави, които представиха над 7000 експоната от различни машини и съоръжения, които се използват от обработката на почвата до трапезата.

Нашият екип също бе сред участниците на това престижно изложение. За нас бе истинско удоволствие отново да се срещнем и да разговаряме с всички заинтересовани от инвентар MASS, с настоящи и бъдещи клиенти и партньори, както и да им представим нашия доказал се през години като изключително здрав и ефективен прикачен инвентар с марка MASS. Именно благодарение на утвърдената здравина, отличното качество и надеждност при обработка на почвата, плуговете, култиваторите и дисковите брани MASS гарантират за безпроблемния и дълъг експлоатационен живот.

На особен интерес от страна на земеделците се радваха прикачната дискова брана, обръщателните плугове, култиваторите и другите ни нови продукти.

Както винаги сме казали, нашия основен стремеж и цел през всички години е да предлагаме прикачен инвентар с отлично качество, лесна поддръжка и цена без конкуренция.
За нашият екип беше изключително полезно да се срещнем с наши настоящи клиенти, от които получихме обратна връзка и много положителни отзиви за предлаганите от нас продукти с марка MASS. За нас е истинска радост когато знаем, че помагаме на земеделците с качествена техника.

Бихме искали да отправим нашите благодарности към посетителите на това уникално изложение. За нашият екип беше истинско удоволствие отново да бъде сред участниците на АГРА 2020 и вече нямам търпение за следващото му издание.