Продукти Плугове Култиватори Брани Други

Плугове

Плугове MASS - гарантирано качество на отлични цени

 

Плугът е добре познат и незаменим помощник на всички земеделци. Използва се за първоначална обработка на почвата и подготовката й за засяване и засаждане на различни селскостопански култури.

В миналото плуговете са били теглени от животни, но с технологичния прогрес, днес плуговете са много по-големи, ефективни и здрави, което налага те да бъдат теглене от по-мощни машини като тракторите.

В търсене на наистина качествени, здрави и изключително ефективни плугове, все повече земеделци се доверяват и избират плугове с марка MASS. Знаем, че отличните технически характеристики най-добре представят качествата на плуга, но истинската стойност и ползи за земеделците от работата с плугове се доказва по време на работа. Гордеем се с факта, че хиляди фермери ползват и високо оценяват плугове MASS в продължение на дълги години.

Предлаганите от нас плугове варират от подходящи за малки трактори (65 к.с.) до гигантски 12 реверсивни плугове, а също и от базови модели до разработени с широка гама от функции и аксесоари. Всички продукти са със специален дизайн, изключително здрави и ефективни с безупречна работа дори и при най-тежките условия. Разполагат с уникален механизъм за обръщане, пружинна или хидравлична защита от камъни, механично регулиране на работната ширина и лесни за теглене, без да увеличават разхода на гориво.

При нас ще откриете различни видове плугове за оране на отлични цени, които намират приложение в зърнопроизводството, лозарството, овощарството и зеленчукопроизводството. Те са разделени в няколко категории – олекотени, лозарски, конвенционални и обръщателни плугове.

Плугове MASS осигуряват на фермерите:

Избирайки плугове MASS, земеделските производители могат да открият цялостно решение за техните нужди от качествена оран при всички почвени условия.